Fruit Ninja

Fruit Ninja voor iPhone

Fruit snijden met uiterste precisie

Fruit Ninja is een rap spel voor mensen met een goed reactievermogen. In de frisse game snijd je omhoog schietend fruit in tweeën en dien je incidentele bommen te vermijden.De eenvoudigste spellen zijn vaak erg succesvol. Zo ook bij Fruit Ninja:...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verschillende speelstijlen
  • Spannende multiplayer-optie
  • Mooie beelden
  • Prima besturing

TEGEN

  • Niets op aan te merken

Excellent
9

Fruit Ninja is een rap spel voor mensen met een goed reactievermogen. In de frisse game snijd je omhoog schietend fruit in tweeën en dien je incidentele bommen te vermijden.

De eenvoudigste spellen zijn vaak erg succesvol. Zo ook bij Fruit Ninja: een spel met fruit dat de lucht in schiet. Alles wat je moet doen in Fruit Ninja is het naar links en rechts bewegen van je vinger om snijbewegingen te maken. Raak je een stuk fruit dan halveert de gezonde massa en scoor jij punten. Snijd je meerdere vruchten tegelijk, dan stromen de punten binnen, wat een speler uiteraard vult met grote trots.

Fruit Ninja speel je alleen, in 3 verschillende modi, of tegen iemand anders online. De 3 speelmodi voor 1 speler zijn erg interessant, omdat je mét bommen (classic mode) of zonder explosiegevaar (zen mode) speelt. Ook is er een modus met lekker veel bonussen, maar een hoop drukte -en fruit- op het scherm (arcade mode). Het leukste blijft echter het spelen tegen iemand op internet. In deze multiplayer-modus schiet fruit in twee kleuren omhoog, waarbij je punten scoort door slechts jouw fruit te snijden.

Fruit Ninja speelt heerlijk en ziet er prachtig uit. De verschillende speelmodi en de uitstekende multiplayer-modus maken Fruit Ninja een regelrechte aanrader! Dankzij de vele speelstijlen (van luchtig tot adrenalinepompend) is de game voor elk type iPhonebezitter geschikt.

Meeste downloads Arcade games voor iphone

Fruit Ninja

Download

Fruit Ninja 2.4.4

Beoordelingen about Fruit Ninja

Promotie×